Etiquetes

dimarts, 15 de novembre del 2011

NAIXEMENT DE LA PLATAFORMA RAVAL VIU

Qui som?
La Plataforma Raval viu és una entitat formada per diferents veïns i veïnes del barri del Raval que, després de la celebració de les III Festes Populars del Raval, hem decidit organitzar-nos al barri del Raval de Xàtiva.
Què volem?
1.       Defensar els interessos de les veïnes i veïns del barri davant la situació d’abandonament total que patim per part de l’Ajuntament. Un exemple clar és el parc del Sariers el qual està totalment deixat per part de la institució pública.
2.       Organitzar tota una sèrie d’activitats: excursions, xerrades, exposicions, festes… dirigides als i les veïnes del barri.
3.       Exigir a l’Ajuntament de Xàtiva la necessitat que existeix  al barri d’espais públics. És indignant que els i les xiquetes del grups d’escoltes Jamboreé o que la mateixa Associació de veïns no disposen d’un lloc públic per poder desenvolupar les seues activitats.
4.       Convertir-se en un espai de trobada i d’integració veïnal on totes les veïnes que ho vulguen, participen d’aquesta Plataforma. Pensem que Raval Viu ha de convertir-se en un referent associatiu del barri i exercir una autèntica democràcia participativa.
5.       Considerem que l’Assemblea de veïns ha de ser el referent en la lluita veïnal del barri del Raval i que Raval Viu s’ha de convertir en el referent  de totes les entitats, associacions, col·lectius i veïnes que volen millorar les condicions de vida del Raval.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada